Preventief beleid rond stress & mentale veerkracht

Investeer in een preventief beleid rond stress. Ontwikkel mentale veerkracht als buffer tegen chronische stress.

Burn-out een stap voor door veerkracht

Psychosociaal welzijn is de voorbije jaren razend actueel geworden. Ook TWEG is enorm begaan met het welzijn van werknemers én werkgevers. We richten ons hierbij niet alleen op curatie en preventie, maar ook op amplitie (het versterken van de persoon en zijn/haar werkomgeving, organisatie of ontwikkeling). Een geïntegreerde aanpak rond veerkracht – met focus op voorkomen, beheersen en herstellen stress – brengt rust en evenwicht in je organisatie.
TWEG begeleidt jouw bedrijf in het versterken van de eigen veerkracht via infosessies, lezingen en coaching trajecten.

Drie voordelen van TWEG

  • Het TWEG team bestaat uit Psychologen, Psychotherapeuten, Economisten, Verpleegkundigen, Sociologen ... We hebben allemaal een degelijke basisvorming achter de kiezen. We bekijken het opleidingsaanbod in de markt om onszelf bij te scholen met zeer kritische blik. We volgende bijscholingen bij uiteenlopende opleidingscentra o.a. Luc Swinnen, Elke Van Hoof, Michael Portzky, Danielle Matto, ... Onze kennis en kunde gaat dus zeer breed. We volgen geen bepaalde belangengroep. Met onze stevige rugzak vol tools, kennis & ervaring zetten we de juiste oefeningen in op het juiste moment. Zo zorgt onze begeleiding voor échte doorbraken.
  • Coaches met jarenlange bedrijfservaring. Al onze coaches werk(t)en jarenlang in het bedrijfsleven waardoor wij makkelijk verbinding kunnen leggen met de context van onze klanten. We hebben ervaring in diverse sectoren: van bouw tot industrie, non-profit en overheden.
  • Netwerk van artsen. Artsen spelen een cruciale rol in alles wat betreft re-integratie. Wij begrijpen op welke manier een arts denkt. We kennen onze plek in het multi-disciplinaire veld. Vanuit "partnerschap" waarbij de "mens" centraal staat leveren we vanuit onze expertise een bijdrage

Wat is veerkracht ? Is veerkracht maakbaar?

Ik wil meer weten