Business Coaching

Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit via Business Coaching.

Business Coaching

Business coaching verheldert in alle vertrouwelijkheid eigen opvattingen, bekijkt de impact van het eigen gedrag vanuit een ander perspectief, onderzoekt opties voor verandering en test ze uit. Zo optimaliseren we het aanwezige talent in jezelf en jouw omgeving.


TWEG versterkt leidinggevenden en professionals door een individuele 1-op-1-begeleiding met de nodige diepgang, gekoppeld aan de vooropgestelde ontwikkelingsdoelstellingen. Op een nieuwsgierige manier benaderen we relevante thema’s zonder oordeel. We nemen letterlijk en figuurlijk afstand van het werk en organiseren een 7-tal online (of face-to-face) coaching sessies van ongeveer 2u.

Thema’s die vaak voorkomen: het ontwikkelen van coachende leiderschapsvaardigheden, communicatie, assertiviteit, gesprekstechnieken, stress en time management...

"Ik had vanmorgen een heel open en positief gesprek met X. Chapeau voor wat jullie samen al hebben bereikt!!! Ze sprak heel open over het coaching traject en dat gaf me de gelegenheid om mijn lof uit te spreken over de stappen die ze al heeft gezet, en ook om over mijn eigen valkuilen te spreken en datgene wat tot nu toe moeilijk was voor mij bespreekbaar te maken. X en ik staan daardoor een stap verder in onze goede verstandhouding, ik zal minder angst hebben om iets te bespreken omdat ze mij expliciet het mandaat heeft gegeven om dat te doen. Wat een heerlijke manier om het weekend te beginnen!!!"

- Anoniem HR

Interesse in dit coachingprogramma?

Contacteer ons