Voor professionals die op zoek zijn naar praktische handvatten voor de perfecte break

De perfecte break (45 min)

Half mei mochten de terrassen weer open in België. Telewerken zal echter voor de meesten van ons nog even de norm blijven.

We werken nu al een jaar zoveel mogelijk van thuis uit. Telewerken zou ons productiever, meer ontspannen en gelukkiger maken. Dit verhaal kent echter ook een keerzijde. We vinden het mentaal steeds moeilijker om thuis te werken en daarnaast stijgt het aantal fysieke klachten met een hoog tempo.

Het nemen van breaks is in deze lange periode van telewerken zeer zinvol. Ze versterken jouw veer-KRACHT.

De perfecte break gratis webinar volgen overwegen bij vragen als onderstaande

Het gratis TWEG webinar volgen over de perfecte break is zeker een goed idee wanneer je op zoek bent naar de bouwstenen voor een goeie pauze

TWEG's aanpak bij een webinar de perfecte break

Als coach bedrijf voor veerkracht heeft TWEG een directe no nonsense stijl. What you see is what you get. TWEG's empatisch resultaatsgerichte stijl combineert ze met kennis van zaken.

Wie is TWEG als veerkracht partner? Welke ervaring heeft TWEG?

TWEG coaches hebben bedrijfservaring in diverse rollen: als leidinggevende en/of ondernemer, in profit of non/profit en in Multinational/of eerder KMO omgevingen - dit in diverse sectoren (voeding, technologie, diensten, non profit, ....) TWEG heeft een klantenportfolio van toonaangevende bedrijven. Onze coaches zijn allemaal gecertificeerd in de Veerkracht Vragenlijsten van Michael Portzky. Ze zijn ook thuis in de artsenwereld. We coachen alle lagen in bedrijven: van C-levels tot ploegbazen.

Hoe is een webinar opgebouwd?

Dit webinar geeft je aan de hand van 4 pijlers: Movement, Body, Mind & Food concrete handvatten om "perfecte" pauzes te vormen. Zo kan je de fysieke klachten vermijden en mentaal sterker in je schoenen staan. Je krijgt na het webinar ook toegang tot een online omgeving waarin de aangereikte oefeningen terug te vinden zijn.

Wat zeggen mensen die het webinar reeds volgden

  • Ann: top ! Leuke microbreak oefeningen om mee aan de slag te gaan
  • Jos: de smoothie ga ik uitproberen, lekker
  • Jan: boeiend en enthousiast gebracht !
  • Wendy: laagdrempelig en toepasbare tips. De massage oefening is zalig
  • Dana: leuke admehalingsoefening

Overtuigd? De bouwstenen voor jouw perfecte break zijn slechts 1 muisklik verwijderd.

Online

Investering: Gratis

On demand (bekijken wanneer u wenst, binnen de 10 dagen van registratie)

Spreker: Mathieu Vandenbussche

Opname: 12/05/2021