Executive Coaching

Een vertrouwenspersoon voor topmanagers

Executive Coaching

Een topmanager die opklimt in de organisatie, daarbij de concurrentie verslaat bij selectieprocedures, vijanden maakt, moet als eindverantwoordelijke uiteindelijk alleen knopen doorhakken. Een leider steekt zijn nek uit, neemt risico’s en werkt keihard. Hij/zij wordt vaak afgesloten van belangrijke informatie, krijgt niet alle medewerking en kan zich dus heel eenzaam gaan voelen.


Het heeft dan ook grote meerwaarde om terecht te kunnen bij iemand die zonder oordeel naar je luistert en fungeert als eerlijk en respectvol klankbord. Iemand die buiten jouw organisatie staat, en die met een frisse kijk een ander perspectief biedt. Onze executive coaches ondersteunen jou bij het nemen van lastige beslissingen, bij het uittekenen van je visie en strategie, bij het omgaan met moeilijke vraagstukken. Bij TWEG krijg je een onbevooroordeelde spiegel voorgehouden, en mogelijkheden om het anders aan te pakken via onze motiverende ondersteuning.


De executive coachings die TWEG de voorbije 15 jaar uitvoerde, leerden ons dat elk inzicht die je als executive/c-level manager maakt, tot een kantelpunt leidt in jouw bedrijf.

Iedere investering in jezelf is daarmee een potentiële investering in betere bedrijfsresultaten.

"Met de coach klikt het of net niet. Niet meer. Niet minder. In mijn geval had ik, vrijwel onmiddellijk, een klik met Ann die me intussen begeleidt op mijn groeipad naar een volgende rol binnen de organisatie waarvoor ik werkzaam ben. De sessies zie ik voornamelijk als een momentum waarbij Ann mij een spiegel voorhoudt zodat ikzelf meer en helderder inzichten krijg in zowel mijn eigen stijl als de uitdagingen waar ik dagdagelijks mee geconfronteerd word. Een combinatie van duidelijk professionele coaching mét body, hands-on tips & tricks en verwijzingen naar interessante en boeiende (vak)literatuur is de basis van deze sessies. Voorts is de no-nonsense stijl voor mij van essentieel belang. Bijzonder benieuwd naar het verdere verloop."

- Getuigenis Executive Coaching

Interesse in dit coaching programma?

Contacteer ons