Growth workation Ardennen (11-14/3/2024)

Van maandagavond (19u) tot donderdag (13u)

Growth workation Ardennen (11-14/3/2024)

Van 11 tot 14 maart trekt TWEG met maximum 6 ondernemers en leidinggevenden richting Ardennen voor een boeiende workation in het mooie Rochehaut. Deze combinatie van werk en vakantie staat volledig in het teken van het delen van groei- en ontwikkelingskansen binnen een veilige en ondersteunende omgeving. Alle deelnemers kunnen hun uitdaging(en) delen en krijgen vanuit de groep feedback. Dit vanuit wederzijds respect en begrip voor elkaars standpunten en ideeën. Dit concept past dus helemaal in de filosofie van TWEG, together we grow.

EetkamerAfrikakamerBoeddakamerHertenkamerOchtendtuinLokale bakkerWorkation in Rochehaut 2024Ochtendstond in RochehautCoworking space AperitiefOntbijtBeestenboel kamerLaddertjeswandelingLivingVerbindenBoedda

Wat mag je van deze workation verwachten?

Op deze workation mogen veel dingen, maar moet niks. Je bent vrij om te werken, te ontspannen en extra activiteiten in deze mooie streek in te plannen.

 • Ongeveer één maand voor de workation staat een intake (online of in Ruiselede) gepland zodat we op de hoogte zijn van jullie doelen en verwachtingen.
 • Per dag voorzien we 2 uur feedbacksessies waarin telkens 2 personen hun uitdagingen kunnen delen. Dit bespreken we in groep.
 • Je kan ter plekke ook een coaching (1 uur) met Ann Lacres van TWEG inboeken.
 • Uiteraard word je tijdens deze workation ook culinair verwend.
 • Na de workation voorzien we nog een terugkomsessie in groep.

Welke impact heeft onze Ardennen Workation op ondernemers en leidinggevenden?

"Mijn creativiteit kreeg een boost dankzij de frisse blik die je ervaart tijdens en na een workation."

"Een werkvakantie met TWEG in de Ardennen zorgt voor motivatie en nieuwe inspiratie. De feedback op mijn uitdaging was een supergrote meerwaarde "

" Maison de Rochehaut is een inspirerende plek waarbij de natuurlijke omgeving een grote impact had op mijn creatieve denkproces. Mooie grote eetruimte om gezellig samen te werken"

Voor wie?

Deze workation is ideaal voor ondernemers en leidinggevenden die openstaan om in groep feedback te delen en te ontvangen.

We willen mensen aantrekken die voelen dat ze hier "willen" zijn omdat zowel zijzelf als hun bedrijf dit hieraan nood hebben. Mensen die serieus willen werken aan hun plannen, maar zichzelf niet te serieus nemen en ook kunnen genieten van wat humor en plezier.

We brengen wel 3 dagen samen door in één huis, maar je hoeft niet aan alle activiteiten deel te nemen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zouden we het geweldig vinden als je met ons mee zou willen gaan naar Rochehaut. Laten we dit avontuur samen aangaan!

Praktische info

Data

 • 11 tot 14 maart 2024
 • De workation start maandagavond om 19u en eindigt op donderdag om 13u.

Investering

 • € 1.250/persoon (single kamer)
 • € 750/persoon (je schrijft met 2 samen in en deelt de kamer)

Inbegrepen

 • 3 overnachtingen (kamer voor jezelf of gedeeld met iemand die je meebrengt)
  er zijn 2 badkamers & 4 toiletten in het huis beschikbaar
 • Lekker eten (alle maaltijden, tussendoortjes en dranken zijn inclusief)
 • 1 x 1 uur coaching door Ann Lacres
 • Feedback op jouw grootste uitdaging in de groep

Locatie

Maison de Rochehaut in Rochehaut