Teambuilding. Veerkracht booster

Boost de veerkracht van jouw team. Samen aan de slag met veerkracht. Fun verzekerd !

Teambuilding. Veerkracht booster.

Veerkracht booster

Omschrijving

Tijdens deze actieve teambuilding stappen jullie als bedrijf uit de ratrace. Weg van de werkstress om te spelen met veerkracht tijdens actieve opdrachten gelinkt aan 5 veerkracht boosters. Buigen jullie veerkrachtig mee of kraken jullie?

Samen veerkrachtig

Jullie staan er niet alleen voor tijdens deze teambuilding. Iedereen kiest eerst zijn persoonlijke veerkracht avatar Samen met jouw teamleden overwin je enkele veerkracht uitdagingen zoals de acute stress challenge, de focus uitdaging, mindset test, de "ontstress-je-team" meting en connnectie proef. Tijdens elke proef verzamelen jullie veerrkacht bouwstenen. Het doel van de teambuilding is om samen de veerkracht-stress schaal in balans te krijgen. Op de koop toe zullen de teamleden op een speelse manier toch wat heel belangrijke veerkracht fundamenten ervaren hebben. Iedereen gaat naar huis met een veerkrachtgadget

Locatie

Deze teambuilding kan binnen of buiten doorgaan. Afhankelijk van het aantal deelnemers is er minimaal 1 ruimte nodig dat groot genoeg is om op een actieve manier opdrachten uit te voeren. Grotere teams verdelen we op in subgroepen.

Deze teambuilding wordt gefaciliteerd door Ann Lacres en Dana Ketels.