Overal en altijd leren

Gelijk waar jullie zijn, we kunnen er ook zijn.

TWEG Academy & Events

TWEG heeft voor iedereen iets te bieden, variërend van boeiende online mini-cursussen & webinars, inspirerende dagevents tot diepgaande meerdaagse workations. Ons streven is om altijd inhoud van topkwaliteit te voorzien gepresenteerd door vooraanstaande sprekers in de wereld van veerkracht, leiderschap en welzijn.

Mini cursus

Een mini cursus is een online workshop – met altijd minimaal 45 min aan videoles. Er zit een leuke gadget bij iedere mini cursus. Deze mini-cursus volgen jullie wanneer en waar jullie dat wensen.

Lees meer

Growth workation Ardennen (11-14/3/2024)

Van 11 tot 14 maart trekt TWEG met maximum 6 ondernemers en leidinggevenden richting Ardennen voor een boeiende workation in het mooie Rochehaut. Deze combinatie van werk en vakantie staat volledig in het teken van het delen van groei- en ontwikkelingskansen binnen een veilige en ondersteunende omgeving. Alle deelnemers kunnen hun uitdaging(en) delen en krijgen vanuit de groep feedback. Dit vanuit wederzijds respect en begrip voor elkaars standpunten en ideeën. Dit concept past dus helemaal in de filosofie van TWEG, together we grow.

Lees meer

Webinars (gratis)

Een webinar is een gratis online inspiratiesessie – van 45 min. Iedereen kan deelnemen !

Lees meer