Voor professionals die hun veerkracht willen versterken

Veerkracht het antwoord op chronische stress (45 min)

Veerkracht is, in begrijpelijke woorden, de vaardigheid om in belastende situaties de juiste paraplu op zak te hebben. Een heel leven lang. Veerkracht is maakbaar

 • 10% door omstandigheden
 • 50% genetisch (nature)
 • 40% bewust gedrag

Veerkracht ontwikkelen als hot skill is zeker het overwegen waard wanneer jij of jouw medewerkers last hebben van stress en jullie handvatten zoeken om met meer veerkracht in het leven/werkveld te staan. TWEG is een bedrijf met bakken ervaring in dit thema. We werken over gans Vlaanderen en begeleiden jullie, individueel of in kleine groepjes, graag verder. Het doel van veerkracht trajecten is om preventief te werken. Concreet dus om uitval te vermijden, of als hervalpreventie, dit na een periode van langdurige ziekte. Via gesprekken en opdrachten zetten we jouw medewerkers in hun veerkracht. Daarvoor is TWEG een goede keuze als veerkracht begeleider.

Veerkracht gratis webinar volgen overwegen bij vragen als onderstaande

Het gratis TWEG webinar volgen over veerkracht is zeker een goed idee wanneer je wat meer inzicht wil krijgen in het fenomeen chronische stress en hoe veerkracht daarop het antwoord kan bieden.

TWEG's aanpak bij een webinar veerkracht ontwikkeling als hot skill

Als coach bedrijf voor veerkracht heeft TWEG een directe no nonsense stijl. What you see is what you get. TWEG's empatisch resultaatsgerichte stijl combineert ze met kennis van zaken. Uiteraard vraagt ieder veerkrachttraject maatwerk. Hierbij speelt TWEG in op wat de cliënt nodig hebt. In die zin kan ervaringsgericht gewerkt worden. Of we kunnen de natuur ingaan als cliënt zich daar beter bij voelt. De cliënt geeft aan wat het beste werkt binnen deze veerkrachtbegeleiding.

Wie is TWEG als veerkracht partner? Welke ervaring heeft TWEG?

TWEG coaches hebben bedrijfservaring in diverse rollen: als leidinggevende en/of ondernemer, in profit of non/profit en in Multinational/of eerder KMO omgevingen - dit in diverse sectoren (voeding, technologie, diensten, non profit, ....) TWEG heeft een klantenportfolio van toonaangevende bedrijven. Onze coaches zijn allemaal gecertificeerd in de Veerkracht Vragenlijsten van Michael Portzky. Ze zijn ook thuis in de artsenwereld. We coachen alle lagen in bedrijven: van C-levels tot ploegbazen.

Hoe is een veerkrachttraject opgebouwd?

Dit webinar geeft je een flair van het ontwikkelingstraject veerkracht waarin we praktische tips en tools aanreiken om uw mentale veerkracht te versterken. Dit is van belang onder 'normale' werkomstandigheden maar nog meer in tijden van grote veranderingen en crisissen. Je maakt kennis met de fenomenen acute stress, chronische stress, burn-out en veerkracht. Je krijgt praktische tips om jouw veerkracht te versterken.

Wat zeggen mensen die het webinar reeds volgden

 • Wim: heel stimulerend en beeldend gebracht! Merci
 • Samantha: heel leerrijk, dank u
 • Kristel: krachtig, to the point
 • Alma: leuke tips, dankjewel
 • Carmen: interessant, inspirerend en leerrijk. Veel tips gekregen! Dank je wel.
 • Elke: fijn webinar, bedankt! Aantal goeie tips die ik (wat meer en opnieuw) in mijn leven kan inbouwen. Goeie reminder ;-)
 • Marleen: duidelijk en to the point - dank je wel!
 • Carmen De Neve - Legal Entity Controller Oostkamp (Belgium) TE Connectivity - Interessant, inspirerend en leerrijk. Veel tips gekregen! Dank je wel.

Overtuigd? De bouwblokken voor jouw veerkracht zijn slechts 1 muisklik verwijderd.

Online

Investering: Gratis

On demand (bekijken wanneer u wenst, binnen de 10 dagen van registratie)

Spreker: Ann Lacres

Opname: oktober 2020