Workshop burn-out een stap voor door veerkracht

Workshop burn-out een stap voor door veerkracht

Stress beheerst ons werkveld. Maar wat is stress nu precies en wat doet het met je lichaam? Wat kan je doen om op een andere manier met stressoren om te gaan zodat je er minder lichamelijke en/of mentale hinder van ondervindt?

Tijdens deze workshop wordt ingegaan op wat stress precies is, waarom we een zekere hoeveelheid stress nodig hebben en op welke manieren je lichaam en geest beïnvloed worden door overmatige stress. Ook worden er concrete tips en tricks aangereikt om je stress op korte en lange termijn te beheersen en je algemene spanningsniveau te doen dalen.

TWEG is KMO portefeuille geregistreerde dienstverlener en kan deze workshop verzorgen met tussenkomst van subsidie! Erkenningsnummer opleidings portefeuille: DV.O229274.

Deze workshop duurt 3u en kan gegeven worden voor leidinggevenden, bedienden, medewerkers, arbeiders.

"AVR kan terugblikken op mooie trajecten in samenwerking met TWEG. Tijdens de Workshop Meer veerkracht, minder stress ervaarden we een stevige expertise en flexibiliteit om op maat van de organisatie, en tegelijk op de individuele noden van de medewerkers, adviezen aan te reiken. Een heel praktische en onderbouwde aanpak met aandacht voor de persoonlijke impact."

Marieke Buyck - Human Capital Manager AVR

TWEG is KMO portefeuille geregistreerde dienstverlener en kan deze workshop verzorgen met tussenkomst van subsidie! Erkenningsnummer opleidingportefeuille: DV.O229274.

Bijzonder interessant vanaf meerdere medewerkers

Inhoud afgestemd op de deelnemers hun actuele voorkennis & hun concrete noden

Integratie van bedrijfseigen sjablonen en documenten: geen probleem

Lesmomenten in onderling overleg. Dit kan in avond- en dagopleiding

Indien nodig, toetsen we de kennis af

Deze opleiding komt in aanmerking voor Alimento subsidies

Detect & connect