Veerkrachtig veranderen

Het omgaan met en organiseren van verandering zijn cruciale vaardigheden voor elke organisatie.

Veerkrachtig veranderen

Een doordachte veranderstrategie en een gedetailleerd veranderplan zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je investeringen in veranderinitiatieven succesvol zijn. Op deze manier wordt verandering op een duurzame wijze geïntegreerd in je organisatie.

Wat houdt verandermanagement bij TWEG in?

Wij bieden begeleiding als coördinator of verandercoach bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve veranderstrategie. We betrekken je teamleden actief bij deze verandering en ondersteunen hen bij het soepel omgaan met veranderingen in hun dagelijkse werkzaamheden. We hanteren hier het PROSCI werkkader, dat we op pragmatische wijze inzetten. Het Prosci Adkar model is een bekend framework dat als leidraad wordt gebruikt in change management trajecten.

De rol als change coach kan optioneel hand in hand gaan met de inhoudelijke uitwerking van specifieke welzijnsprojecten.

Waarom kiezen voor TWEG ?

TWEG heeft doorgedreven expertise in menselijk gedragsverandering (als coach). Tegelijkertijd hebben we +25 jaar bedrijfservaring (Bekaert, ENI, Daikin, ...). Door de PROSCI certificatie hebben we de expertise in huis hoe veranderingen binnen op organisatorisch vlak in goede banen te leiden.