Voor professionals die meer willen weten over re-integratie

Weer aan het werk na langdurige ziekte (45 min)

Ben jij iemand of ken jij iemand, die langdurig ziek is en terug aan de slag wil? Laat Mie jou meenemen doorheen het proces van re-integratie en de mentale processen die daarachter schuil gaan. Het belang van werken, het kantelpunt om terug aan de slag te kunnen en enkele praktische tips is nog maar een tipje van de sluier van wat Mie tijdens dit Webinar allemaal in petto heeft.

Het webinar weer aan het werk na langdurige ziekte volgen overwegen bij vragen als onderstaande

Het gratis TWEG webinar volgen over de weer aan het werk na langdurige ziekte is zeker een goed idee wanneer je op als leidinggevende, werkgever, HR, collega, vriendin, mantelzorger, … zicht wil krijgen op het re-integratieproces en de mentale processen die daarachter schuilgaan.

TWEG's aanpak bij een webinar weer aan het werk na langdurige ziekte

Als coach bedrijf voor veerkracht heeft TWEG een directe no nonsense stijl. What you see is what you get. TWEG's empatisch resultaatsgerichte stijl combineert ze met kennis van zaken.

Wie is TWEG als re-integratie partner? Welke ervaring heeft TWEG?

TWEG coaches hebben bedrijfservaring in diverse rollen: als leidinggevende en/of ondernemer, in profit of non/profit en in Multinational/of eerder KMO omgevingen - dit in diverse sectoren (voeding, technologie, diensten, non profit, ....) TWEG heeft een klantenportfolio van toonaangevende bedrijven. Onze coaches zijn allemaal gecertificeerd in de Veerkracht Vragenlijsten van Michael Portzky. Ze zijn ook thuis in de artsenwereld. We coachen alle lagen in bedrijven: van C-levels tot ploegbazen.

Wat zeggen mensen die het webinar reeds volgden

  • Cindy Van Daele - deskundige Provincie Oost-Vlaanderen departement Personeel dienst Werving en Personeelsbeheer. Super interessant webinar
  • Ann Hemberg - medewerker Personeel Ronse. Duidelijk & interessant webinar
  • Davina. Kort, krachtig, duidelijk
  • Anja. Super, het was heel interessant. Dankjewel
  • Tamara. Nuttige info
  • Stephanie. Leerrijk
  • An. Zeer zinvol dat jullie bijdragen in stabilisatie, stilstaan en doorstarten. Als jullie begeleiding voor een stuk kan doorlopen op de werkvloer door een werkgever die kennis heeft van het belang van een goede herstart is de cirkel rond. Dank voor de informatie.
  • Marleen. Zeer interessant & bondig gepresenteerd. Dankjewel !

Overtuigd? De bouwstenen voor jouw perfecte break zijn slechts 1 muisklik verwijderd.